Ευχαριστήρια δωράκια

Εκπαιδευτικά Δωράκια από... 2,50 ευρώ

Διοργανώνεις για το παιδί σου πάρτυ γενεθλίων, γιορτής ή ακόμα και βάπτιση; Θέλεις να ξεχωρίσεις; Πρόσφερε στους μικρούς σου καλεσμένους εναλλακτικά δωράκια για να τους απασχολήσεις δημιουργικά. Μοναδικές κατασκευές, βιβλιαράκια δραστηριοτήτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ηλικίας, καθώς και μπαλονάκια που  θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Θα τα βρεις όλα στην EggΠαίδευση! Ακολούθησε τα βήματα παρακάτω και θα σου ετοιμάσουμε το κατάλληλο δωράκι για την περίσταση σου! 

Γιατί να επιλέξω τα Δώρα του Egg;

Γιατί πολύ απλά προσαρμόζονται στις ανάγκες που έχεις! Εσύ σχεδιάζεις το δώρο σου διαλέγοντας τη θεματική που θέλεις, αλλά και το περιεχόμενο του μέσα από τις επιλογές που σου προσφέρουμε! Δες τι επέλεξαν κάποιοι φίλοι!

Τα Βήματα είναι απλά

ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ

Τσέκαρε τις επιλογές που θα βρείς παρακάτω με τα δώρα που μπορείς να φτιάξεις.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ

Επικοινωνούμε μαζί σου για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σου και λαμβάνεις.

Ποιες είναι οι Επιλογές;

Οι φωτογραφίες από τις παρακάτω επιλογές είναι ενδεικτικές.

Το περιεχόμενο του δώρου προσαρμόζεται στη θεματική που επιθυμείτε!

Δώρο για γενέθλια και βάπτιση με Βιβλίο Δραστηριοτήτων με κατασκευή σε σακουλάκι

Επιλογή 1 | 2,50 €

Η "επιλογή 1" περιλαμβάνει μια κατασκευή, μια μικρή δράση και ένα μπαλόνι. Το δωράκι συσκευάζεται σε διάφανο σακουλάκι. Η τιμή του είναι 2,50 ευρώ το τεμάχιο.

Δώρο για γενέθλια και βάπτιση με Βιβλίο Δραστηριοτήτων με μπαλόνι και κηρομπογιά

Επιλογή 2 | 2,50 €

Η "επιλογή 2" περιλαμβάνει ένα μικρό βιβλιαράκι με δραστηριότητες, ένα μπαλόνι και μια κηρομπογιά.. Το δωράκι συσκευάζεται σε διάφανο σακουλάκι. Η τιμή του είναι 2,50 ευρώ το τεμάχιο.

Δώρο για γενέθλια και βάπτιση με Κουτάκι με κατασκευή

Επιλογή 3 | 3,00 €

Η "επιλογή 3" περιλαμβάνει μια κατασκευή, μια μικρή δράση και ένα μπαλόνι. Το δωράκι συσκευάζεται σε ένα κουτάκι με αυτοκόλλητο και κορδέλα. Η τιμή του είναι 3 ευρώ το τεμάχιο.

Δώρο για γενέθλια και βάπτιση με Κουτάκι με βιβλίο δραστηριοτήτων

Επιλογή 4 | 3,00 €

Η "επιλογή 4" περιλαμβάνει ένα μικρό βιβλίο με δραστηριότητες, ένα μπαλόνι και μια κηρομπογιά.. Το δωράκι συσκευάζεται σε ένα κουτάκι με αυτοκόλλητο και κορδέλα. Η τιμή του είναι 3 ευρώ το τεμάχιο.

Δωρακι με κατασκευη και ολοκληρη κολλα

Επιλογή 5 | 3,50 €

Η "επιλογή 5" περιλαμβάνει μια κατασκευή, ένα μικρό βιβλιαράκι με δραστηριότητες, μια κόλλα και ένα μπαλόνι. Το δωράκι συσκευάζεται σε ένα κουτάκι με αυτοκόλλητο και κορδέλα. Η τιμή του είναι 3,50 ευρώ το τεμάχιο.

Πρόσθετη Επιλογή

Εμπλουτίστε τον χώρο όπου οργανώνετε το πάρτυ σας με μία ξεχωριστή χάρτινη γιρλάντα που περιλαμβάνει τα γράμματα του ονόματός του παιδιού στα ελληνικά. Η τιμή της διαμορφώνεται ανάλογα των αριθμό των γραμμάτων.

Η επιλογή με το βιβλίο δραστηριοτήτων δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 3 ετών

Ειδικές τιμές για παραγγελίες άνω των 60 τεμαχίων

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο