Εκπαιδευτικά εργαστήρια

To Egg ετοίμασε Καλοκαιρινά εργαστηρια για παιδια

Η EggΠαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κοινού σχεδίασε δημιουργικά εργαστηρια για παιδια και γονείς και συγκεκριμένα για το καλοκαίρι και το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι σχεδιάσαμε ένα καλοκαιρινό εργαστήριο με αθλήματα για τα παιδιά. 

📌 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  διαρκεί 1 ώρα και ένα τέταρτο, υλοποιείται στο χώρο του σχολείου σας και εντός Αττικής (limited edition).

📌 Ένα διαδραστικό πρόγραμμα με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα παιδιά θα γνωρίσουν χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία των Αγώνων και θα δοκιμάσουν ποικίλα ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, όπως σκυταλοδρομίες, αντιπτέριση κ.α 

Γιατι να επιλεξεις

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ EGG

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της EggΠαίδευσης είναι σχεδιασμένο, έτσι ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη ποικίλων δεξιοτήτων για τα παιδιά, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και πάνω από όλα στοχεύοντας στην ψυχαγωγία και εκπαίδευση των παιδιών. Οι παιδαγωγοί που υλοποιούν το πρόγραμμα στοχεύουν όχι απλώς στην μετάδοση πληροφοριών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά στην βιωματική προσέγγιση ποικίλων αθλημάτων και τον πειραματισμό με την κατασκευή του μεταλλίου τους από πηλό. Η βαλίτσα του Αθλητή έρχεται στο σχολείο σας για να σας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της άθλησης και την καλλιέργεια του αληθινού πνεύματος της ευγενούς άμιλλας.

Απονομή διπλώματος

Κάθε παιδί θα φτιάξει και θα πάρει το βραβείο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 

Κατασκευή μεταλλίου

Κάθε παιδί θα κατασκευάσει το δικό του μετάλλιο από πηλό 

ΔΙΑΛΕΞΕ ΠOΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

Επικοινώνησε μαζί μας για να οργανώσουμε το πιο εορταστικό Καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο σχολείο σου!

Διαθέσιμες ημερομηνίες από  Δευτέρα 27 Μαΐου έως 14 Ιουνίου 2024.

Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε την ομάδα σου!

☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5712488

📩 Email: info@eggpaideush.gr

Πρωινό πρόγραμμα 👌

Οι παιδαγωγοί έρχονται στην τάξη να υλοποιήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τα παιδιά.

απογευματινό πρόγραμμα 🤝

Υλοποίηση προγράμματος με τη συμμετοχή ή μη των γονέων. Χαρίστε τους μια μοναδική εορταστική εμπειρία μαζί με τα παιδιά τους όπου θα συνεργαστούν και θα διασκεδάσουν! Σε συνεργασία και με "Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων", πολυκέντρα, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης κ.α.

Στιγμιότυπα από δράσεις

Μετάβαση στο περιεχόμενο