Συχνές ερωτήσεις 🤔

Ερωτήσεις σχετικά με τις παραγγελίες...

🔹 Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής: έως 2 κιλά είναι  4,00 ευρώ, έως 3 κιλά είναι 4,50 ευρώ, έως 5 κιλά είναι 7,00 ευρώ.

🔸 Το κόστος αντικαταβολής που επιβαρύνεστε είναι στα 3 ευρώ επιπλέον.

🔹Για παραγγελίες από Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 10ευρώ (έως 2 κιλά). Τα δέματα μας φεύγουν από την Ελλάδα κάθε Τετάρτη με την Elta Courier και φτάνουν στον προορισμό τους μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

🔹 Για παραγγελίες από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα “Επικοινωνία” πατώντας ΕΔΩ!

🔹 Φυσικά Προϊόντα

Οι παραγγελίες οι οποίες περιλαμβάνουν την πώληση υλικών προϊόντων αποστέλλονται με τη μεταφορική εταιρία Elta Courierτην επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή τη Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).

** Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Οι αργίες, καθώς και οι περίοδοι αιχμής (Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ) ενδέχεται να επηρεάσουν τα ως άνω.

🔹 Ηλεκτρονικά Προϊόντα

Τα ηλεκτρονικά προϊόντα είναι διαθέσιμα προς λήψη αμέσως μετά την εξόφληση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μόλις εξοφλήσετε την παραγγελία σας, λαμβάνετε email με το σχετικό δεσμό προς λήψη των ηλεκτρονικών προϊόντων. 

Αν έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να επαληθευτεί η κατάθεσή σας και μόλις συμβεί αυτό τότε θα λάβετε το email με το δεσμό λήψης των ηλεκτρονικών προϊόντων σας.

Η αποστολή των προιόντων από τη μεταφορική εταιρεία εκπληρώνεται το ταχύτερο δυνατό, συνήθως μεταξύ 3 έως 5 εργάσιμων ημερών

** Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Οι αργίες, καθώς και οι περίοδοι αιχμής (Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ) ενδέχεται να επηρεάσουν τα ως άνω.

Εάν στην αιτιολογία κατάθεσης ξεχάσατε να σημειώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε  το αντίγραφο από το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@eggpaideush.gr

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε με έναν από  τους  τρόπους επικοινωνίας του ιστότοπου μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email, είτε μέσω φόρμας. Πατήστε ΕΔΩ για να συνδεθείτε με τη σελίδα επικοινωνίας.

Αν υφίστανται ελαττώματα στο προϊόν έχετε τις ακόλουθες επιλογές: 

🔸 ή την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος, αρκεί αυτή να είναι δυνατή και να μην απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες για τον πωλητή,

🔸 ή την υπαναχώρηση από τη σύμβαση, εφόσον το ελάττωμα δεν είναι ασήμαντο,

🔸ή τη μείωση του τιμήματος.

Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. 

Ανεξαρτήτου του δικαιώματος υπαναχώρησης έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

🔹 Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να διαγράψετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών, πατώντας το κουμπί “Αφαίρεση’’.

🔹 Αν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά το προϊόν δεν έχει σταλεί ακόμα από εμάς, μπορείτε να την ακυρώσετε είτε καλώντας στο 2105712488, είτε αποστέλλοντας email στο info@eggpaideush.gr με θέμα “Ακύρωση παραγγελίας” και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Εάν έχετε παραλάβει το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κατόπιν συνεννόησής μας να συζητήσουμε για τις επιλογές που έχετε.

🔹 Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και παρόλα αυτά θέλετε να την ακυρώσετε πρέπει να έρθετε και πάλι σε επικοινωνία μαζί μας με τους άνω τρόπους που σας διατίθενται.

Ερωτήσεις σχετικά με το E-Shop...

🔹 μέσω Αντικαταβολής

🔹 μέσω Χρεωστικής, Πιστωτικής ή Προπληρωμένης κάρτας

🔹 μέσω Τραπεζικής κατάθεσης 

Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα “Τρόποι Πληρωμής” για να διαβάσετε περισσότερα. Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στη σελίδα.

Μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία σας με τους κάτωθι τρόπους:

🔸 Ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να μεταβείτε στο Eshop μας πατήστε ΕΔΩ!

🔸 Στο e-mail: info@eggpaideush.g

🔸 Τηλεφωνικά, καλώντας μας 2105712488 από Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 π.μ-17:00 μ.μ.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μόνο μέσω μεταφορική εταιρίας και συγκεκριμένα της εταιρείας Elta Courier.

Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική επιστροφών πατώντας ΕΔΩ!

Για παραγγελίες στην Κύπρο ή σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα “Επικοινωνία” πατώντας ΕΔΩ!

Μπορείτε να επισκέπτεστε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και να εγγραφείτε στο Newsletter μας, συμπληρώνοντας το e-mail σας στη σχετική ένδειξη που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού στο πεδίο «Έχετε Κουπόνι; Πατήστε Εδώ Για Να Εισάγετε Τον Κωδικό Σας» που βρίσκεται στη σελίδα του ταμείου κατά την ολοκλήρωση αγοράς της παραγγελίας σας.

Ερωτήσεις σχετικά με την EggΠαίδευση...

H EggΠαίδευση αποτελεί ένα παιδαγωγικό project που αναπτύσσεται από επιστήμονες προσχολικής αγωγής με σκοπό την προώθηση εκπαιδευτικών εργαλειών και υπηρεσιών. 📚 Πρόκειται για έναν ιστότοπο με παιδαγωγικό περιεχόμενο που εστιάζει στην προσχολική αγωγή και εκπαίδευση.

Η λέξη eggπαίδευση προέρχεται από τη σύνθεση της αγγλικής λέξης egg 🐣 που σημαίνει αυγό και της ελληνικής λέξης εκπαίδευση 📚.

Πιο συγκεκριμένα, όπως το αυγό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του εμβρύου, έτσι και η eggπαίδευση σχεδιάζει τις ανάλογες συνθήκες για την ανάπτυξη του παιδιού στα πρώτα χρόνια της ζωής του, μέσα από τη δημιουργία ενός διαδικτυακού εκπαιδευτικού εργαστηρίου 🧪.

Τα βασικά μέλη της ομάδας είναι η Κατερίνα, η Ναταλία και ο Φώτης. Τρείς παθιασμένοι παιδαγωγοί προσχολικής αγωγής!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου ☎️ είτε μέσω email ✉️ είτε μέσω φόρμας. Πατήστε ΕΔΩ για να συνδεθείτε με τη σελίδα επικοινωνίας.

Ναι 😃. Η ομάδα της EggΠαίδευσης είναι ανοιχτή σε συνεργασίες με άλλους επιστήμονες προσχολικής αγωγής. Επικοινήστε μαζί μας ΕΔΩ!

Ναι! Το project της EggΠαίδευσης δημιουργήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος «Πρόγραμμα επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών». Ο στόχος της δράσης είναι η προώθηση βιώσιμων επιχειρήσεων, με έμφαση στις γυναίκες. Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη αφίσα του προγράμματος πατώντας ΕΔΩ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο