Κάλαντα του Λαζάρου 🎶 | Παιδική-Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Κάλαντα του Λαζάρου

H EggΠαίδευση με μεγάλη χαρά γνώρισε την Παιδική-Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, η οποία στα πλαίσια της διαφύλαξης και της διάδοσης της μουσικής μας παράδοσης ηχογράφησε πριν λίγες μέρες τα Κάλαντα του Λαζάρου . 

H Παιδική-Νεανική Χορωδία των Κυκλάδων εγκαινιάστηκε στα τέλη του 2012 παρέχοντας χορωδιακή αγωγή και μουσική καλλιέργεια μέσα από το ομαδικό τραγούδι. Μάλιστα αριθμεί περισσότερα από 100 παιδιά που παρακολουθούν την εβδομαδιαία πρόβα που γίνεται στο ΚΑΠΗ της Ερμούπολης. 

Η διδασκαλία της χορωδίας γίνεται από ένα οργανωμένο επιτελείο 4 ατόμων και συγκεκριμένα από τους: Νίκο Ρούσσο, Βούλα Γλύκα, Ρένα Βέργου και Έλλη Γούναρη. 

Δ/νση Χορωδίας: Νίκος Ρούσσος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την επικοινωνία του μαζί μας και την παραχώρηση του ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακού Αρχείου με τους στίχους και τις παρτιτούρες των Καλάντων του Λαζάρου, τα οποία διατίθονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Τα Κάλαντα του Λαζάρου (Παιδιά Α' και Β' Δημοτικού)

Το Προπαρασκευαστικό Τμήμα της Χορωδίας μπήκε για πρώτη φορά στο studio και οι φωνές των παιδιών πράγματι είναι μαγικές! Πόλλα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την ηχογράφηση.

Τα Κάλαντα του Λαζάρου (από μεγαλύτερα παιδιά)

Ακόμη, 11 παιδιά από το Νεανικό Τμήμα της Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων, τραγουδούν τα Κάλαντα του Λαζάρου (εκδοχή Σύρου) και μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους.  

Πελάτες αγοράζουν αυτή την στιγμή

Τα Κάλαντα του Λαζάρου PDF (Ψηφιακό αρχείο) 📥

Χορωδία Σύρου

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για την Ορχήστρα των Κυκλάδων / Orchestra of the Cyclades: 

Γράψτε μας παρακάτω στα σχόλια πώς σας φάνηκαν οι ηχογραφήσεις της Χορωδίας ⤵️

Μην το χάσεις: Πρέπει να το διαβάσεις

EggΠαίδευση

EggΠαίδευση

H EggΠαίδευση αποτελεί ένα παιδαγωγικό project που αναπτύσσεται από επιστήμονες προσχολικής αγωγής με σκοπό την προώθηση εκπαιδευτικών εργαλειών και υπηρεσιών. Όπως το αυγό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του εμβρύου, έτσι και η Εggπαίδευση σχεδιάζει τις ανάλογες συνθήκες για την ανάπτυξη του παιδιού στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο