Πασχαλινό κυνήγι θησαυρού 🥚 Βίντεο + 3 Δωρεάν Φύλλα Εργασίας

Διαδραστικό παιχνίδι για το κυνήγι των πασχαλινών αυγών

Η αγαπημένη γιορτή του Egg πλησιάζει και για αυτό ετοίμασε ένα ιδιαίτερο βίντεο με θέμα το πασχαλινό κυνήγι θησαυρού . Μέσα από ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας θα βοηθήσετε το Egg να μαζέψει όλα τα αυγά και στη συνέχεια θα απολαύσετε ένα κινητικό παιχνίδι μνήμης και αντανακλαστικών, χορεύοντας με τα πασχαλινά αυγά.

Το βίντεο είναι διαδραστικό και έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε στο σχολείο για να παίξετε με την ομάδα σας (νηπιαγωγείο, παιδικός σταθμός, δημοτικό…), είτε στο σπίτι για να διασκεδάσετε με την οικογένειά σας! 

* Είναι σημαντικό ο ενηλικας (γονιός, νηπιαγωγός, δάσκαλος…) να ενθαρρύνει ενεργητικά τα παιδιά να συμμετέχουν στις δράσεις του βίντεο. 👏

Βίντεο: Πασχαλινό κυνήγι θησαυρού🥚

To Newsletter μας!

Θέλεις να λαμβάνεις κάθε μήνα δωρεάν παιδαγωγικό υλικό και ειδικές προσφορές;

Δωρεάν Φύλλα εργασίας 📝

Η ομάδα μας ετοίμασε συνοδευτικά φύλλα εργασίας, τα οποία συνδέονται με τα παιχνίδια και αποτελούν τη συνέχεια της δράσης. Στόχος μας είναι μέσα από την εκτόνωση του κινητικού παιχνιδιού να συγκεντρωθούν και να επεξεργαστούν τα φύλλα εργασίας.

φύλλα εργασίασ
φύλλα εργασίασ
φύλλα εργασίασ

Για να κατεβάσετε το φύλλο εργασίας: Αν είστε απο υπολογιστή 💻, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε “αποθήκευση” της εικόνας.
Αν είστε από κινητό ή tablet 📱, πατήστε παρατεταμένα την οθόνη μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή “αποθήκευση”. 

Γράψετε παρακάτω στα σχόλια πώς σας φάνηκε το πασχαλινό κυνήγι θησαυρού, ο χορός των πασχαλινών αυγών αλλά και αν σας βοήθησαν τα συνοδευτικά φύλλα εργασίας ⬇️

Καλή Πασχαλινή διασκέδαση! 😀

Ψάχνεις ιδέες για Εκπαιδευτικά Πασχαλινά Δώρα; 🤔

Διάβασε και αυτό

EggΠαίδευση

EggΠαίδευση

H EggΠαίδευση αποτελεί ένα παιδαγωγικό project που αναπτύσσεται από επιστήμονες προσχολικής αγωγής με σκοπό την προώθηση εκπαιδευτικών εργαλειών και υπηρεσιών. Όπως το αυγό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του εμβρύου, έτσι και η Εggπαίδευση σχεδιάζει τις ανάλογες συνθήκες για την ανάπτυξη του παιδιού στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο