Μαθαίνω για το Πάσχα στο νηπιαγωγείο 🐣 Βίντεο

Μαθαίνω για το Πάσχα στο νηπιαγωγείο

Το Egg και η παιδική εκπομπή “Mε τα μάτια του Egg” ετοίμασε ένα ρεπορτάζ με θέμα ” Μαθαίνω για το Πάσχα στο νηπιαγωγείο “. Έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα Πασχαλινά έθιμα του τόπου μας

Τι θα μάθουν τα παιδιά από το βίντεο; 🤔

✅ Σε αυτό το βίντεο το Egg παρουσιάζει θέματα που αφορούν την ενότητα: “Μαθαίνω για το Πάσχα στο νηπιαγωγείο ” . Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται:

🥚 Τι είναι Πάσχα;

🥚 Πόσο διαρκει το Πάσχα; 

🥚  Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

🥚 Τα Λαζαράκια, το πασχαλινό τσουρέκι και το βάψιμο των πασχαλινών αυγών 

🥚 Πασχαλινά έθιμα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Βίντεο: Μαθαίνω για το Πάσχα στο νηπιαγωγείο 🎥

Το βίντεο έχει παιδαγωγικό χαρακτήρα και είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά προσχολικής ηλικίας (νηπιαγωγείο, παιδικός σταθμός…) όσο και για παιδιά του δημοτικού. Μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για να εισάγουν και να προσεγγίσουν το θέμα: “Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη  Eβδομάδα; Έθιμα του Πάσχα”.

Γράψτε παρακάτω στα σχόλια πως σας φάνηκε το εκπαιδευτικό βίντεο για το Πάσχα ⬇️

Μην το χάσεις: Πρέπει να το διαβάσεις

Picture of EggΠαίδευση

EggΠαίδευση

H EggΠαίδευση αποτελεί ένα παιδαγωγικό project που αναπτύσσεται από επιστήμονες προσχολικής αγωγής με σκοπό την προώθηση εκπαιδευτικών εργαλειών και υπηρεσιών. Όπως το αυγό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του εμβρύου, έτσι και η Εggπαίδευση σχεδιάζει τις ανάλογες συνθήκες για την ανάπτυξη του παιδιού στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο